Sätt på JavaScript NOLLAN och sluta läs källkoden. Läs Grunken istället.

NOLLE-AVGiFT

VIKTIGARE ÄN ATT TILLFREDSTÄLLA KRONOFOGDEN

NOTERA NOLLAN

MPiRE vet att CSN inte räcker till mycket. Därför rekommenderar MPiRE att NOLLAN betalar NOLLE-avgiften, då NOLLE-avgiften går oavkortat till roliga saker för NOLLAN. MPiRE rekommenderar att NOLLAN betalar denna avgift, då NOLLAN snart kommer att märka att Nolle-P är kul, och att det lönar sig att vara med på de aktiviteter som anordnas.

NOLLE- avgiften är på 500 kr. Pengarna skall betalas in på Bankgiro/Postgiro 593-6265 så fort som möjligt innan NOLLAN börjar, men senast 5:e augusti. Märk din betalning med namn och personnummer.

Väntar NOLLAN på besked från Urval 2 går det bra för NOLLAN att betala Nolle-avgiften efter detta. Men gör det så fort du kan, NOLLAN!

Om NOLLAN inte betalar NOLLE-avgiften kommer NOLLAN nästan enbart att spendera sin tid med att räkna Grunken - en grundkurs i matematik. Detta kan bli enformigt för NOLLAN. MPiRE rekommenderar att NOLLAN betalar via internet.

ViKTiGT NOLLAN!

Glöm inte att fylla i vem betalningen kommer ifrån, alltså namn på NOLLAN samt NOLLANs personnummer, fylls i meddelanderutan eller där OCR-nummer vanligen är. Har NOLLAN absolut noll koll på hur betalningen ska ske kan NOLLAN alltid fråga sina visa föräldrar om råd.

Om NOLLAN blir konfunderad över något gällande NOLLE-avgiften kan NOLLAN mejla: es.nenoitkesgolonketniksam@eripm.rossak

NOLLAN ska veta att det tillkommer kostnader för aktiviteter under NOLLE-P.